BAE’den Fransa’ya 50 milyar euroluk dev yapay zeka yatırımı

Başlatan tumucin, 08 Şubat 2025, 13:16:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BAE'den Fransa'ya 50 milyar euroluk dev yapay zeka yatırımı
BAE, Fransa'ya Avrupa'nın en büyük yapay zeka veri merkezini inşa etmek için 50 milyar euroya kadar ulaşan yatırım desteğini öngören anlaşmayı imzaladı. İmza törenine Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ve BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed bin Zayed El Nahyan da katıldı.

https://www.ensonhaber.com/dunya/baeden-fransaya-50-milyar-euroluk-dev-yapay-zeka-yatirimi
Mesajı Paylaş
  • Gösterim 539 
  • Sohbet
  • 12 Yanıtlar

Rusya Ukrayna savaşının çözümü bağımsız Kırım devletidir.

Arap ülkeleri içinde beni en çok irrite eden bu BAE'dir.Libya'da yaptıkları hadsizlik ve alçaklığı hiç unutmuyorum.Bunların şöyle bir güzel canını yakacak fırsat geçse elimize içim soğuyacak.Kimileri Esad için bu BAE destekliyordu diyor ama yetmez,şahsen beni hiç kesmez. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: KARACI - 08 Şubat 2025, 13:48:10Bunların şöyle bir güzel canını yakacak fırsat geçse elimize içim soğuyacak.

"İplikçinin canını alacağına malını al"

Yaptıkları her yatırımı sabote ederek (Fransa'daki gibi yatırımlar yani) içimizi soğuturuz. Derdiniz o olsun! Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: Merzifonlu - 08 Şubat 2025, 17:40:22
Alıntı yapılan: KARACI - 08 Şubat 2025, 13:48:10Bunların şöyle bir güzel canını yakacak fırsat geçse elimize içim soğuyacak.

"İplikçinin canını alacağına malını al"

Yaptıkları her yatırımı sabote ederek (Fransa'daki gibi yatırımlar yani) içimizi soğuturuz. Derdiniz o olsun!

Biz aslında asimetrik isleri severiz ama bu islerin ilanı olmadıgından millet olarak soguyamıyoruz bir türlü.Ben, bir tane çok saglam bir iş bildiğimi düşünüyorum Avrupa icinde.Bir açıklama ve ertesinde olan mevzuyu direkt fark etmistim mesela,ardından bıçak gibi kesilmişti.Suriye'de de oldu benzer birkaç olay,spekülasyon yapmayım şimdi,öyle yani. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: serkan1976 - 08 Şubat 2025, 17:12:21
Alıntı yapılan: aydındurmus - 08 Şubat 2025, 14:37:49Bunlar iflağ olmaz aptallar dır.

Bunların mezhep vs görüşleri ne?

Mezhebin bir önemi yok önemli olan APTALLIKLARI o parayı kendi ülkesine harcasa daha iyi olmazmı ben o açıdan yazdım... Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: aydındurmus - 09 Şubat 2025, 15:43:44
Alıntı yapılan: serkan1976 - 08 Şubat 2025, 17:12:21
Alıntı yapılan: aydındurmus - 08 Şubat 2025, 14:37:49Bunlar iflağ olmaz aptallar dır.

Bunların mezhep vs görüşleri ne?

Mezhebin bir önemi yok önemli olan APTALLIKLARI o parayı kendi ülkesine harcasa daha iyi olmazmı ben o açıdan yazdım...
Anlaşılan o ki kendi ülkelerin ihtiyacı yok. Her devleti bizim gibi çulsuz mu zannettin?

Amerika bu yoluyla bir eli yağda bir eli balda ne yazık bu alemin bir aptalı biziz. Mesajı Paylaş

Türkiye;  günlük petrol üretimi 110 bin varil.
BAE ;  günlük petrol üretimi 2 milyon 914 bin varil . Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz