OMTAS PROJESİ

Başlatan AVCI, 04 Kasım 2009, 19:46:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Projede ilk atışlı test yapılmış hadi hayırlısı...

Mesajı Paylaş
  • Gösterim 45,817 
  • Yerli Roket, Füze, Mühimmat Sistemleri ile İlgili Gelişmeler
  • 65 Yanıtlar

hadi hayirlisi derim...
insallah bekledigimizden daha iyi sonuc aliriz ve yeni generationlara öncülük eder...
hergün böyle güzel haberler umuduyla  ;D

saygilar Mesajı Paylaş

Sevindirdin beni sayın AVCI Mesajı Paylaş

Harika bir haber. Hayırlı olsun. :)

Mesajı Paylaş
ADALETİN OLMADIĞI YERDE NE SAYGI KALIR, NE DE DÜZEN! ADALETİN OLMADIĞI YER YIKILMAYA MAHKUMDUR! DÜRÜSTLÜK BENİM KARAKTERİMDİR! BEN ŞEREFİM İÇİN YAŞAR, ŞEREFİM İÇİN ÖLÜRÜM. MUHTAÇ OLDUĞUM KUDRET DAMARLARIMDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR.
SKYWOLF...DefenceTurk.com

Hayırlısı olsun,Allah ordumuza zaval vermesin Mesajı Paylaş

Bu test ne ile sonuçlanmış maksimum menzildeki hedefi vurup maksimum verim alınmışmı yoksa geliştirmek için artılarını eksilerini öğrenmek içinmi test edilmiş ? Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: ~~İsmaiL~~ - 05 Kasım 2009, 13:27:14
Bu test ne ile sonuçlanmış maximum menzildeki hedefi vurup maximum verim alınmışmı yoksa geliştirmek için artılarını eksilerini öğrenmek içinmi test edilmiş ?

Alıntı yapılan: akrep - 04 Kasım 2009, 21:50:37
hadi hayirlisi derim...
insallah bekledigimizden daha iyi sonuc aliriz ve yeni generationlara öncülük eder...
hergün böyle güzel haberler umuduyla  ;D

saygilar

Haddim olamayabilir ama biraz daha dikkatli olsak...

::) Mesajı Paylaş

Ben Orta Asya'dan türeyen Anadolu'da büyüyen Avrupa içlerine yürüyen Türküm...

zırh delme kapasitesi hakkında bilgisi olan varmı roketsanın sitesinde harp başlığı için reaktif zırh etkili-tandem diyor sadece bizi aydınlatacak babayiğit varmı arkadaşlar ??? ;D Mesajı Paylaş

Düzelttim sayın t-129 haklısın farkına varmadan yazmışım özür dilerim. Mesajı Paylaş

Alıntı yapılan: T-129 - 05 Kasım 2009, 15:34:38
Alıntı yapılan: ~~İsmaiL~~ - 05 Kasım 2009, 13:27:14
Bu test ne ile sonuçlanmış maximum menzildeki hedefi vurup maximum verim alınmışmı yoksa geliştirmek için artılarını eksilerini öğrenmek içinmi test edilmiş ?

Alıntı yapılan: akrep - 04 Kasım 2009, 21:50:37
hadi hayirlisi derim...
hergün böyle güzel haberler umuduyla  ;D

saygilar

Haddim olamayabilir ama biraz daha dikkatli olsak...

::)

haklisin hatali yazdim... biraz türkcem zayif... bazi kelimelerin tam türkcesini ve yazilisini bilmedigimden kaynaklaniyor...
disarida yasamanin  zararlari :)
saygilar Mesajı Paylaş

Paylaş whatsappPaylaş facebookPaylaş linkedinPaylaş twitterPaylaş myspacePaylaş redditPaylaş diggPaylaş stumblePaylaş technoratiPaylaş delicious
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Replikacep.com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.Knın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur.Replikacep.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim sayfamızdan bize bildirdikten en geç 3 (üç) iş günü içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Footer menü
Hakkımızda
Bize Ulaşın
Biz Kimiz
Hizmetlerimiz